Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Αχιλλέα (φώτο-video)



Σε ένα φανταστικό  οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες,στο γυαλί καφενέ του αρχηγού της ομάδας Πέτρου Μπράτση, η καθιερωμένη εδώ και χρόνια χριστουγεννιάτικη   γιορτή από την διοίκηση της ομάδας. Το παρόν έδωσαν σύσσωμοι όλοι οι παίκτες  και η διοίκηση  του συλλόγου, η οποία μοίρασε δώρα και κρασιά προσφοράς του οινοποιείου Φουντή . Ο ταμίας του συλλόγου Απόστολος Ακριτίδης στην σύντομη ομιλία του τους ευχήθηκε κατ αρχήν να είναι αυτοί και οι οικογένειες τους   γεροί και υγιείς , τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους τονίζοντας τους ότι  θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη συγκομιδή βαθμών ευχόμενος να συμβεί αυτό στον δεύτερο γύρο , και το κυριότερο τους ζήτησε να παραμείνουν αγαπημένοι σαν μια οικογένεια όπως  είναι μέχρι σήμερα.

Στην συνέχεια ακολούθησε γεύμα που ήταν προσφορά του προπονητή Παναγιώτη Καραμεταξά  και του έξωδιοικητικού  παράγοντα Παντελή Χριστοδούλου .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των άλλων και ο πρώην παίκτης της ομάδας Τάσος Παρθενόπουλος, ο τακτικός θαμώνας του καταστήματος Ντάνιελ Ουέλιγκτον, καθώς και κάποιοι που είναι υπό μεταγραφή της περιόδου του Ιανουαρίου . 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα